"En fantastisk affärsidé, en fantastisk person!"

Christel's picture
Hej kära bloggbesökare!

Jag kan inte låta bli att dela med mig av delar av ett brev som jag fått från en av mina kunder, med deras tillåtelse givetvis:

"Precis som det står på er hemsida, när bostadsaffären väl är klar (vilket inte är en enkel historia i Spanien, här har mäklare inget ansvar alls, allt ligger på dig själv. Du måste anlita jurist, och pappersexercisen är inte av denna värld...) återstår det som egentligen är det roliga, men också enormt tidsödande, att möblera och utrusta sin lägenhet eller hus så att det stämmer med hur just vi vill ha det men också står pall för inte alltid så ömsinta hyresgäster...

Det finns tusentals små möbel- och designföretag bara i trakterna kring Marbella, alla lika intressanta var och en på sitt sätt. Men det skulle ta en tid att härja runt till alla som man inte har, inte heller tålamodet. Det är här man önskar att det följt ett trollspö med husköpet. Och vips gjorde det nästan det när mäklaren rekommenderar en kontakt med boklartsolkusten.com och Christel Osberg. För att göra en lång historia kort; efter att hon fått alla uppgifter och önskemål om färger, designstilar, budget osv återkommer hon med förslag i form av ett moodboard för varje rum, möbleringsskiss och kostnadsplan för hela kalaset. Bättre kan det inte bli, man får dels se de föreslagna möblerna och detaljerna en och en, och dels en skiss hur hon tänker sig placera dem i det aktuella rummet.

'Vill man ha det annorlunda är det bara att välja bort eller till, eller flytta runt sakerna själv via mail eller telefon, och slutresultatet blir precis det man själv hade gjort om man haft tiden och tålamodet. Eller faktiskt till och med bättre! Och nu sköter företaget dessutom vårt hus och trädgård hela tiden, även när vi själva är här. Och apropå trädgård, det visade sig att Christel har ett förflutet inom trädgårdsanläggning med japansk trädgård som specialitet. Så nu har vi vår drömträdgård också, i japansk stil!"

- Ethel och Carlos Bergman Martinez

Exempel på moodboard som jag jobbar med som skissmaterial.

Add new comment

Visar 1 - 2 av totalt 2 inlägg.